Mastodon имаат нова песна

Mastodon имаат нова песна

Mastodon најавуваат компилациско издание за септември годинава на кое се наоѓа и една нова неиздадена песна, снимена 2019 година. „Fallen Torches“ звучи одлично, а како гостин се појавува Скот Кели од Neurosis. Инаку компилацијата изобилува со преработки и песни снимени во живо. Енивеј… Fallen Torches…