Memoriam имаат нов спот

Memoriam имаат нов спот

Новиот албум на Memorial (збирутљак од Bolt Thrower и Benediction) ќе излезе во март. Тоа и не е толку голема вест колку што е голема вест новата песна „Onwards Into Battle“ за која снимија и спот. Очекувам „To the End“ да биде еден од најдобрите дет метал албуми во 2021. Секоја чест!