Metal Chucrh имаат нов спот

Metal Chucrh имаат нов спот

Хеви ветераните снимија нов спот за насловната песна од нивниот нов албум „Damned If You Do“. Албумот треба да излезе на почетокот од декември. Чистокрвен хеви/треш!