Metal Church имаат уште еден нов спот

Metal Church имаат уште еден нов спот

На почетокот на декември излегува новиот албум на Metal Chucrh, „Damned If You Do“. Досега имавме можност да слушнеме за што се работи уште кога го снимија првиот спот од новиот албум. Но, во меѓувреме се појави уште еден спот. Овојпат станува збор за песната „By the Numbers“.