Misery Index имаат нов спот

Misery Index имаат нов спот

Misery Index некако го одржуваат во живот „Rituals of Power“, кој, патем е одличен албум. Сега снимија спот за песната „Hammering the Nails“. Спотот не е ништо посебно ама затоа песната е гром! Инаку, албумот излезе во март годинава.