Misery Index имаат нов спот ама песната е...

Misery Index имаат нов спот ама песната е...

Во март следната година излегува новиот албум на Misery Index, „Rituals of Power“. За да не чекаме уште којзнае колку, фаците снимија спот за песната „New Salem“ која мава шамари од сите страни!!! Песната е ебено експлозивна, секоја чест!

01. Universal Untruths (2:35)
02. Decline And Fall (4:36)
03. The Choir Invisible (4:26)
04. New Salem (3:24)
05. Hammering The Nails (3:46)
06. Rituals Of Power (5:20)
07. They Always Come Back (5:08)
08. I Disavow (4:21)
09. Naysayer (2:26)