Moonspell имаат нов спот

Moonspell имаат нов спот

Иако „Hermitage“ излегува дури во февруари следната година, Moonspell решија полека да го разоткриваат новиот албум. Снимија спот за „Common Prayers“, втората песна од албумот. Вака на прва, звучи одлично.