Moonspell најавуваат нов албум

Moonspell најавуваат нов албум

Иако има уште многу време до излегувањето на „Hermitage“ (дури кон крајот на февруари), можеме да бидеме задоволни зашто имаме можност да слушнеме и прочитаме одлична песна. „The Greater Good“ го отвора новиот албум и најавува дека можеме да очекуваме квалитетно дело.