Moonspell снимија уште еден спот

Moonspell снимија уште еден спот

Иако пред некое време снимија спотче како најава за „Hermitage“, сега снимија уште еден. Овојпат за хипнотичната „All or Nothing“, со што потсетуваат дека „Hermitage“ излегува за еден месец.