Moonspell снимија уште еден спот

Moonspell снимија уште еден спот

Moonspell снимија уште еден спот за да нè потсетат дека утре излегува новиот албум „Hermitage“. Овојпат спотот е за песната „The Hermit Saints“. Мене ми звучи како Moonspell класика, ништо повеќе, ништо помалку.