Mors Principium Est имаат нов албум

Mors Principium Est имаат нов албум

За оние што не ги знаат, Mors Principium Est се мелодичен дет метал бенд/проект од Финска, а постојат 21 година. Како и да е, денес официјално им излегува новиот албум „Seven“, а за таа цел издадоа lyric video за првата песна од албумот „A Day for Redemption“. Звучи интересно.