Municipal Waste најавуваат ново ЕР со нов спот

Municipal Waste најавуваат ново ЕР со нов спот

ЕР-то се вика „The Last Rager“, а треба да излезе во октомври. Денес имаме можност да ја видиме и слушнеме првата песна од изданието, „Wave of Death“. Искрено, мене песнава ми звучи ко интро за песна, иако е одлична.