My Dying Bride... и би нов спот

My Dying Bride... и би нов спот

Иако песната веќе ја стримуваа пред некое време, сега снимија и спот. Спотот е за песната „Your Broken Shore“, првата песна од новиот албум „The Ghost of Orion“.