Naglfar имаат уште еден нов спот

Naglfar имаат уште еден нов спот

Naglfar снимија уште еден спот од новиот албум „Cerecloth“ кој ќе излезе на почетокот од мај. Овојпат, станува збор за одличната „Vortex of Negativity“!