Најпосле, нешто ново и од Destruction

Најпосле, нешто ново и од Destruction

„Born to Perish“ излегува дури во август и досега неколку пати го најавуваа со ситно инфо. Но, сега се смилуваа да објават нова песна од албумот. Станува збор за насловната песна од албумот чиј почеток (чудно?) потсетува на „Digimortal“ на Fear Factory. Но, понатаму песната си го добива својот трешерски правец…