Најпосле, нова песна од Amon Amarth

Најпосле, нова песна од Amon Amarth

Новиот албум на викинзите „Berserker“ излегува во мај годинава. А како ќе звучи ни илустрира „Raven’s Flight“. Слободно може да се каже дека песната е Amon Amarth класика, само со опасно добра продукција.