Најпосле, нова песна од Anguish Sublime

Најпосле, нова песна од Anguish Sublime

После 22 години постоење редно е да се издаде и албум. Во ред е да се издаваат демоа, ЕР-ја ама албумот сепак става печат на сето тоа. Значи, Anguish Sublime ќе го издадат својот прв албум „Maelstrom Imperium“ на почетокот од следниот месец. А во меѓувреме уживајте во насловната песна од албумот. Препорачувам.