Најпосле, нова песна од Tool

Најпосле, нова песна од Tool

Tool се враќаат со нов албум после цели 13 години. Албумот се вика „Fear Inoculum“, излегува на 30 август, а денес имаме можност да ја слушнеме насловната песна од албумот. Песната остава впечаток дека продолжуваат онаму каде што застанаа со „10 000 Days“.