Napalm Death имаат нов спот

Napalm Death имаат нов спот

Таман прилика да слушнеме уште нешто ново од „Throes of Joy in the Jaws of Defeatism“. Овојпат ја слушаме „Amoral“ која звучи троа полуиндустријал, полу-Diatribes фазон. Секако, песната е одлична.