Napalm Death на Д Фестивал

Napalm Death на Д Фестивал

Art reflects life. Extreme times demand extreme responses. Silence sucks. Noise is always the answer.

ДА!!! Napalm Death ни гостува ова лето на Д Фестивал 2019! 🔥🤘😎
Еден од најзначајните метал бендови во светот, пионерите на grindcore сцената со речиси 40 години кариера, ќе настапат на главната бина на #Дфестивал!

Најповолните билети се спремни, само побрзајте на dfestival.mk/bileti/ и Дојран грми од 12-ти до 14-ти јули.