Нешто „ново“ од Ministry

Нешто „ново“ од Ministry

Па, не е баш ново ама ајде. Ministry имаат visualiser (не, спот) за песната „We’re Tired Of It“, која се наоѓа на нивниот последен албум „AmeriKKKant“. Албумот излезе во март годинава.