Night имаат нов албум

Night имаат нов албум

Night, инаку, се Швеѓани и свират демек хеви метал, иако сето ова е заразно како поп рок хитовине од осумдесеттите. Вообичаено не слушам ваква музика ама песнава беше толку заразна што не можев да ја прескокнам. Албумот се вика „High Tides – Distant Skies“ и официјално излегува утре ама спотчето излезе денес. Таман, песнава за пред спиење и цела ноќ рефрен вртење во глава. Феноменално!!!