Nightfall имаат нов албум

Nightfall имаат нов албум

Nightfall, ветераните од Атина денес издаваат нов албум. Албумот се вика „At Night We Prey“, а според песнава што ја стримуваат може да се претпостави дека ова ќе биде феноменално издание. „Darkness Forever“ звучи одлично во најмала рака. Свежо, мелодично, старошколски, брутално и атмосферично во исто време.