Northern Crown имаат нов албум

Northern Crown имаат нов албум

Northern Crown се стонер/дум метал бенд од Флорида. Зад себе имаат два албуми и едно ЕР издание. Третиот албум „In a Pallid Shadow“ официјално излегува задутре, па по тој повод фаците стримуваат одлична песна од албумот (кој вкупно има 5 песни). Добар бенд, мора да се каже.