Нова домашна гнасотија

Нова домашна гнасотија

Кошмар имаат нов сингл, „Of Life and Death“. Станува збор за суров, примитивен блек метал, но ваквите проценки ќе ги оставам на постручните од мене за блек метал. Како и да е, синглот можете да го слушнете во продолжение. А ова е доказ дека може да се снима и без студиски пикантерии и стандардизирани аудио препичувања.