Нова металштина од Carcass

Нова металштина од Carcass

Carcass денес официјално издаваат ново ЕР. Изданието се вика „Despicable“, а имаме можност и да слушнеме како звучи преку „Slaughtered in Soho“. Ако планираат вака да тераат, побрзо нека издаваат нов албум.