Нова песна и од Witherfall

Нова песна и од Witherfall

Новиот албум на прогресивците Witherfall излегува следната недела, а веќе имаме можност да слушнеме како ќе звучи. Кој за што се фаќа, јас за солажите. Вистински одмор за уши. Ја слушаме „Shadows“.