Нова песна од Arsis

Нова песна од Arsis

Во ноември исто така го очекуваме и новиот албум на Arsis, „Visitant“. А денес имаме можност да ја слушнеме втората песна од албумот, „Hell Sworn“. Напнато, тензично и добро.