Нова песна од Blind Guardian

Нова песна од Blind Guardian

Огромниот оркестрален албум на Blind Guardian, „Twilight Orchestra: Legacy of the Dark Lands“ излегува на почетокот на ноември. Во меѓувреме имаме можност да ја слушнеме „This Storm“.