Нова песна од Bloodbath. Конечно!

Нова песна од Bloodbath. Конечно!

„The Arrow of Satan Is Drawn“ излегува следниот месец ама добро е што имаме можност уште сега да ги измериме количините на холестерол што ги содржи албумот. „Bloodicide“ го носи шведскиот дет метал факел и тоа многу гордо. Мрсно, бучно и бескомпромисно. Навали народе!