Нова песна од Carcass

Нова песна од Carcass

Накратко кажано, Carcass of old. Синглот „Under The Scalpel Blade“ излезе пред десетина дена (се извинуваме за задоцнувањето) и најверојатно ја најавува новата од новата ера на Carcass. Песната звучи одлично. Тоа е она и што се очекува од нив.