Нов спот од Children of Bodom

Нов спот од Children of Bodom

Новиот албум на CoB, „Hexed“ официјално излегува во петок, а еве и можност за нивните фанови да слушнат и нешто ново. Станува збор за спотче за песната „Platitudes and Barren Words“.