Нова песна од Cryptopsy

Нова песна од Cryptopsy

Кон крајот на месецов се очекува и вториот том од „Книгата на страдањето“ на Cryptopsy. ЕР изданието има четири песни, а денес ја слушаме експлозивната „Fear His Displeasure“.