Нова песна од Dark Tranquillity

Нова песна од Dark Tranquillity

„Moment“ излегува следниот месец ама уште сега сум сигурен дека албумот ќе биде врв. Индикација за тоа е „Identical to None“ која звучи одлично, а има и одличен текст. Добар е денот за нова песна од DT.