Нова песна од Dark Tranquillity

Нова песна од Dark Tranquillity

Конечно, бидна и тоа. После четири години чекање Dark Tranquillity ќе издадат нов албум во ноември годинава. Албумот се вика „Moment“ и првите знаци покажуваат дека ќе звучи одлично. За да не чекаме до ноември фаците сега ја стримуваат првата песна од албумот, „Phantom Days“. Тоа е тоа.