Нова песна од Darkthrone

Нова песна од Darkthrone

Новиот албум на Darkthrone, „Old Star“ официјално излегува утре, а денес имаме можност да слушнеме уште една нова песна. Станува збор за „Duke of Gloat“, Darkthrone класика. Претходно ја стримуваа и „The Hardship of the Scots“.