Нова песна од Death Angel

Нова песна од Death Angel

И новиот албум на Death Angel, „Humanicide“ излегува на крајот од мај. Денес имаме можност да ја слушнеме „The Pack“, што е всушност втора песна од новиот албум, откако пред некое време ја објавија „Humanicide“. Песната е коска, само тој позадинскиот хор малку ми ја мати водата…