Нова песна од Demency

Нова песна од Demency

Demency најавуваат ново издание, но засега немаме подетални информаци освен тоа што имаат нова песна. Песната се вика „Denied“. Се надевам дека наскоро ќе имаме можност да слушнеме уште нешто ново, но и детали за какво издание станува збор и кога ќе излезе.