Нова песна од Grand Magus

Нова песна од Grand Magus

Новиот албум на Grand Magus излегува во април годинава. Албумот се вика „Wolf God“, а така се вика и песната што имаме прилика да ја слушнеме. Песната е малку монотона ама се надевам дека албумот нема да е таков.