Нова песна од Grand Magus

Нова песна од Grand Magus

Новиот албум на Grand Magus, „Wolf God“ излегува за неколку дена, а во меѓувреме можеме да слушнеме и нова песна. Песната се вика „A Hall Clad in Gold“ и е одлична, додуша морам да признаам дека иам огромен респект за Џеј Би и тоа за сите проекти во кои учествувал. Секогаш – човек на место!