Нова песна од Hate Eternal

Нова песна од Hate Eternal

Следниот месец излегува и „Upon Desolate Sands“, новиот албум на Hate Eternal. Денес имаме можност да слушнеме и нова „тешкотија“ од албумот. Станува збор за песната „Nothingness of Being“.