Нова песна од In Mourning

Нова песна од In Mourning

In Mourning се шведски модерен депра дум метал бенд кој постои речиси 20 години, иако првите осум години од историјата на бендот се исполнети со маргинални изданија. Следниот месец ќе го издадат својот нов албум „Garden of Storms“, а денес имаме можност да слушнеме како звучи сето тоа. Според песната која ја објавија (Yields of Sand) може да се заклучи дека се некаде помеѓу Opeth, Swallow The Sun и плус уште нешто што е нивно. Како и да е…песната…