Нова песна од Incantation

Нова песна од Incantation

Новиот албум на Incantation, „Sect of Vile Divinities“ официјално излегува денес и веднаш имаме прилика да слушнеме како звучи. „Propitiation“ звучи одлично, баш како што и треба да звучи дет металштина.