Нова песна од Krisiun

Нова песна од Krisiun

Krisiun стримуваат песна од новиот албум „Scourge of the Enthroned“ кој треба да излезе во септември. Песната се вика „Demonic III“ и звучи пеколно добро. Има купче брејкаути ама вози до крај.