Нова песна од Lamb of God

Нова песна од Lamb of God

Новиот „самонасловен“ албум на Lamb of God излегува во јуни, а веќе имаме можност да слушнеме и како ќе звучи. Ја стримуваат „New Colossal Hate“, која, искрено, ми звучи како… Lamb of God уште од времето на „Ashes of the Wake“. Како и да е, бујрум песната.