Нова песна од Master

Нова песна од Master

За да не чекаме до октомври како ќе звучи новиот албум „Vindictive Miscreant“, имаме можност да ја слушнеме насловната песна од албумот. Не верувам дека и најверните слушачи на Master ќе очекуваат некакви стилско-жанровски промени. Сепак, станува збор за Master, дет метал…