Нова песна од Metal Church

Нова песна од Metal Church

Во април Metal Church ќе издадат компилација со претходно неиздадени песни од ерата на Mike Howe. Изданието се вика „From the Vault“, а песната која ја стримуваат „Dead on the Vine“.