Нова песна од Metal Church

Нова песна од Metal Church

На почетокот од декември излегува новиот албум на старите ветерани Metal Church. Албумот се вика „Damned If You Do“, а како ќе звучи имаме можност да намирисаме преку новата песна „Out Of Balance“.