Нова песна од My Dying Bride

Нова песна од My Dying Bride

Иако во март годинава издадоа одличен албум, сега изненадуваат со ново ЕР издание. „Macabre Cabaret“ излегува во ноември, а според песнава што ја стримуваат може да се заклучи дека ќе звучи одлично.