Нова песна од Napalm Death

Нова песна од Napalm Death

Napalm Death денес официјално го издаваат новото ЕР издание, „Logic Ravaged by Brute Force“. На изданието има две песни, насловната и една преработка од Sonic Youth. Имаме можност да ја преслушаме „Logic Ravaged by Brute Force“ која многу потсетува на „Diatribes“ периодот. Искрено се надевам дека таков албум и ќе издадат во иднина.